Planning > Program

Monday, November 20, 2017
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
›8:30 (1h)
› Exhibition hall
›9:30 (15min)
› Turing's amphitheater
›9:45 (35min)
› Turing's amphitheater
›10:20 (35min)
› Turing's amphitheater
›10:55 (15min)
› Turing's amphitheater
›11:10 (20min)
› Exhibition hall
›11:30 (30min)
› Turing's amphitheater
›12:00 (1h30)
› Agora's restaurant
›13:30 (35min)
› Turing's amphitheater
›14:05 (35min)
› Turing's amphitheater
›14:40 (45min)
› Turing's amphitheater
›15:25 (20min)
›15:45 (15min)
›16:00 (2h)
›18:00 (1h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 RSS Feed