Planning > Program

Tuesday, November 21, 2017
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
›8:00 (30min)
› Exhibition hall
›8:30 (30min)
› Turing's amphitheater
›9:00 (30min)
› Turing's amphitheater
›9:30 (30min)
› Turing's amphitheater
›10:00 (20min)
› Exhibition hall
›10:20 (15min)
› Turing's amphitheater
›10:35 (15min)
› Turing's amphitheater
›10:50 (15min)
› Turing's amphitheater
›11:05 (30min)
› Turing's amphitheater
›11:35 (30min)
› Turing's amphitheater
›12:05 (1h55)
› Agora's restaurant
›14:00 (30min)
› Turing's amphitheater
›14:30 (15min)
› Turing's amphitheater
›14:45 (15min)
› Turing's amphitheater
›15:00 (30min)
› Turing's amphitheater
›15:30 (20min)
› Exhibition hall
›15:50 (15min)
› Turing's amphitheater
›16:05 (15min)
› Turing's amphitheater
›17:40 (1h)
›19:00 (35min)
›19:35 (3h25)
› Gala dinner's castle
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 2 RSS Feed