Planning > Program

Wednesday, November 22, 2017
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
›8:00 (30min)
› Exhibition hall
›8:30 (35min)
› Turing's amphitheater
›9:05 (35min)
› Turing's amphitheater
›9:40 (30min)
› Turing's amphitheater
›10:10 (20min)
› Exhibition hall
›10:30 (35min)
› Turing's amphitheater
›11:05 (45min)
› Turing's amphitheater
›11:50 (15min)
› Turing's amphitheater
›12:30 (1h30)
› Agora's restaurant
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 RSS Feed